Bemutatkozom


Csábi Orsolya vagyok, okleveles pszichológus, szakképzetten integratív hipnoterapeuta, amely címet a pszichoterapeuta szakvizsga után írhatok ki, Metamorphoses-meseterapeuta”, pszichodráma asszisztens, Inetgratív Meseterápiás csoportvezető és készségfejlesztő tréner.

Jelenleg pszichológiai tanácsadással, hipnózissal kísért pszichológiai megsegítéssel, Integratív és Alkotó-fejlesztő Meseterápiával és személyiségfejlesztéssel, ill. Integratív Meseterápiás csoportok vezetésével foglalkozom.

2003 óta dolgozom pszichológusként. Az első munkahelyemen 3 évet töltöttem diagnosztikai munkával félállásban, mialatt nappalin tanultam az egyetemen. Ez alatt az idő alatt több mint 300 gyermek és fiatal értelmi- és fejlettségi diagnosztikáját végeztem el, ill. írtam ezek eredményéből szakvéleményt.

Időközben egy rövid időre belekóstoltam az iskolapszichológusok nehéz, és rendkívül kreatív munkájába is, ami azért volt hatalmas élmény a számomra, mert együtt dolgozhattam a volt gimnáziumi tanáraimmal.

2006-ban egy évnyi szervezetfejlesztési, vezetői tanácsadási, és üzleti tapasztalatszerzés után a gyermekvédelemben kaptam állást. A szakértői bizottságban végzett munkám során közel 100 ellátásba vett gyermekkel foglalkoztam. A személyiségdiagnosztikán túl az elhelyezési, nevelési, kapcsolattartási, nevelő szülői és örökbefogadási vizsgálatokban kellett szakmai véleményt formálnom, szakvéleményeket írnom.

2006-ban a szakértői bizottsági munkámmal párhuzamosan kezdtem el a magánzást, amikor a Szolnoki Gyermekotthonok igazgatónője felkért a lakásotthoni gyermekek terápiás megsegítésére, és a velük kapcsolatos nevelői munkában való tanácsadói jelenlétre. Ennek köszönhetően a gyerekterápián túl több alkalommal is tartottam nevelők számára szupervíziós és tanácsadási csoportokat. 4 évet töltöttem el a gyermekvédelemben.

2006-ban belefogtam az integratív hipnoterapeuta képzésbe is, és elindítottam a vállalkozásomat (Mentál-egészségügyi ellátás (nem egészségügyi szolgáltatásként), hogy a gyógyításhoz kötődő álmaimnak és az egyetemi szakirányomnak megfelelően a felnőttek szenvedéstől való megszabadulásában magasabb szintű segítséget tudjak nyújtani.

Azóta a felnőttekkel való munkám egyre több területtel bővül.

Az egyéni tanácsadás és hipnózissal kísért munka mellett 2009 óta csoportokkal is dolgozom. A csoportjaim két fő területre összpontosítanak:

– a meseterápiás kutatásaimra épülő, önismeretet és önmeghaladást célzó csoportjaimhoz 5 év kutatási munkával 2010-re kidolgoztam a módszertani és elméleti alapokat, majd megnyertem több neves szakember szakmai támogatását és elismerését, ebből született meg az Integratív Felnőtt Meseterápia®, ill.

– az egyetemi éveim alatt összegyűjtött 5 éves magántanári tapasztalataimhoz, és az egyetemi kiegészítő pedagógiai lélektani szakképzésemhez megszereztem egy tréneri szakmai címet is, így a tehetséggondozás, a kreativitás, a kommunikáció- és általános képességfejlesztés terén olyan kurzusokat indítottam, amelyekben a hagyományos tréning technikákat ötvöztem a kapcsolati problémákra épülő terápiás tapasztalataimmal.

Bővebb szakmai önéletrajzomat itt találhatja

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

MIVEL FOGLALKOZOM?

Bővebben a linkek alatt tájékozódhat.

1. Egyéni megsegítések

2. Önismereti csoportok

3. Fejlesztő tréningek

4. Coaching

MIHEZ ÉRTEK?

A fenti link alatt minden információt megtalálhat, amely a szakmai tanulmányaimról és ismereteimről ad tájékoztatást.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com